Dupa ce Cornel Talnar a afirmat, in nenumarate randuri, ca are nevoie de intariri pentru a spera macar la un loc de cupe europene la finalul sezonului, conducerea clubului Dinamo i-a implinit, in sfarsit, dorinta.

Potrivit site-ului oficial al echipei, ros-albii l-au transferat pe fostul jucator al Stelei, Alexandru Tudose. Fundasul a semnat un contract valabil pana la 30.06.2013, cu optiune de prelungire pentru inca trei sezoane.

"Este un moment important pentru cariera mea. Dinamo este un club cu traditie si ma bucur ca imbrac tricoul alb-rosu. Cred foarte mult in valoarea grupului si sunt convins ca echipa isi va indeplini obiectivul, calificarea intr-o cupa europeana", a declarat Tudose.

Pana in prezent, Alexandru Tudose, 25 de ani, a evoluat la Otelul Galati, UTA, Gloria Buzau, Steaua si Gloria Bistrita, adunand 100 meciuri/3 goluri in Liga I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.