Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca Steaua nu are nevoie de arbitri straini pentru meciul cu FC Vaslui, deoarece formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf este deja campioana.

"Eu zic sa nu se mai aduca arbitri straini nici pentru acest meci pentru ca oricum Steaua e campioana si nu o mai prinde nimeni. Pentru ce sa plateasca atatia bani aiurea? De cand a venit Deaconu nu mai e niciun scandal. Parca au disparut toate", a declarat Dragomir, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, presedintele LPF a afirmat ca, pentru a-si adjudeca titlul, Steaua trebuie doar sa castige toate partidele pe care le mai are de disputat pe teren propriu.

"Steaua nu cred ca mai poate pierde titlul pentru ca nu mai sunt etape. Numai daca Steaua castiga tot ce are acasa nu mai are cum sa o prinda nimeni", a mai adaugat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.