Romania trebuie sa organizeze evenimente sportive majore, cum ar fi un campionat european de fotbal, insa are nevoie sa-si dezvolte infrastructura, iar pe de alta parte nimeni nu stie deocamdata la nivel local sa calculeze corect costurile unor competitii sportive, afirma Ion Tiriac.

"Sunt costuri. Din pacate, inca, costurile in sport in Romania nu stie sa le calculeze nimeni. Toata lumea incepe sa urle: <<Gratis, gratis!>>,<<Doua milioane de euro meciul lui Bute, ia uite ce ... >>. Eu cu doua milioane de euro nu-mi construiesc o toaleta la un turneu de tenis", a spus omul de afaceri la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat ce parere are despre Festivalul Olimpic al Tineretului European, gazduit la Brasov, Tiriac crede ca evenimentul a fost “foarte decent” organizat.

“Eu nu vreau sa facem o furtuna intr-un pahar cu apa. Este o treaba importanta. In primul rand este legata de numele olimpic, Si cu asta am spus tot. Dumnezeu ne-a dat noua si Carpatii, din cand in cand ne mai da si zapada, iar daca nu-i zapada acum sunt niste tunuri care-o fac peste noapte. Acest FOTE a fost foarte, foarte decent organizat, in toata regula. (...) Am primit o scrisoare de la presedintele federatiei internationale, spunandu-mi: <<Mai Ion, ce-ati facut acolo, extraordinar, formidabil, cand vreti un grand prix, cand vreti o cupa mondiala?>>”, a spus el.

Fostul tenisman considera ca patinoarul de la Brasov este senzational, dar ar fi fost indicat sa aiba o capacitate de 5.000 de locuri, si nu 1.500.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.