Giulestenii au castigat cu multa sansa in Dealul Copoului, scor 1-0, un meci in care Alexandru Cretu a inscris in proprie poarta, iar Andrei Herghelegiu, Bogdan Straton, Adrian Patulea si Hugo Moutinho, printre altii, l-au evidentiat pe Peterson Pecanha.

Fundasul Alexandru Cretu, curtat nu cu foarte mult timp in urma de Steaua Bucuresti, a facut ca meciul dintre CSMS si Rapid sa inceapa de la 0-1. Acesta a deviat nefericit in proprie poarta sutul periculos lansat din gheata lui Andrei Ciolacu, intr-o faza initiata de un alt iesean la origini, Daniel Pancu (fost jucator al Politehnicii Iasi).

De atunci incolo, Rapid nu a mai contat in atac, iar CSMS Iasi a contribuit in mod placut la asigurarea atmosferei de joc cu o serie de ocazii, in care doar nesansa a facut ca Pecanha sa nu primeasca gol. Avramia putea egala la cinci minute distanta, in timp ce Andrei Herghelegiu a reluat cu capul alaturi din sase metri mingea recentrata de Alexandru Ciucur (15’).

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.