Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, afirma pe blogul personal ca, desi Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea DNA privind interdictia de a parasi tara de catre inculpatii din dosarul transferurilor, nu intentioneaza sa plece din Romania nicio secunda.

"Nu am nici un motiv pentru a pleca din tara - locul si lucrul meu sunt aici. Ca atare, decizia corecta a Instantei, care imi garanteaza libertatea de miscare, nu ma va determina sa plec din Romania nici o secunda, desi am aceasta posibilitate. Sunt aici, la treaba si la dispozitia Instantei. Nu am nimic de ascuns si nici o teama, pentru ca stiu ca tot ceea ce am facut a fost corect, inclusiv declansarea procedurii de insolventa a FC Rapid, asa dupa cum m-a obligat legea", scrie oficialul gruparii giulestene pe blogul personal, transmite MEDIAFAX.

Copos considera ca decizia de marti a instantei este corecta avand in vedere ca nu existau motive care sa il determine sa parasesca tara. El sustine ca este o persoana care "calatoreste relativ putin in afara granitelor" si precizeaza ca toate activele si investitiile sale sunt in Romania.

Citeste si: Dosarul Transferurilor: ICCJ a decis. Cei opt oameni de fotbal pot parasi tara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.