ICCJ a respins, marti, cererea DNA privind aplicarera interdictiei de a nu parasi tara pentru cei opt oameni de fotbal, Gheorghe Copos, Jean Padureanu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu si Gheorghe Netoiu, implicati in dosarul transferurilor de jucatori.

Potrivit MEDIAFAX, decizia poate fi contestata la completul de cinci judecatori al ICCJ.

DNA a cerut interdictie de a parasi tara in cazul celor opt oameni din fotbalul romanesc motivand, printre altele, ca acestia au inceput sa instraineze bunurile pe care le detin sau sa faca cereri de intrare in insolventa a cluburilor de fotbal.

Tribunalul Bucuresti i-a achitat, in 3 aprilie 2012, pe toti cei opt inculpati din dosarul transferurilor de jucatori. Decizia a fost contestata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie la Curtea de Apel Bucuresti, care in 12 noiembrie 2012 i-a condamnat pe toti cei opt oameni de fotbal la pedepse cu inchisoarea, cu suspendare sau cu executare.

Toti cei opt oameni de fotbal au contestat decizia Curtii de Apel Bucuresti la instanta suprema, care va da o sentinta definitiva in acest dosar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.