Infrangerile suferite de Oltchim in primele doua meciuri din faza grupelor principale a Ligii Campionilor ar putea marca inceputul sfarsitului pentru multe din jucatoarele lotului.

Oficialii de la Oltchim au abordat actualul sezon cu un buget faraonic pentru un club de handbal si la care ar ravni multe din cluburile din Liga 1. Cinci milioane de euro este suma investita pentru aducerea Ligii Campionilor la Valcea, iar trei milioane de euro din acesti bani sunt acordati pe un sezon staff-ului tehnic si jucatoarelor, potrivit OnlineSport.ro.

Oltchim a impresionat in prima parte a sezonului, terminand prima parte fazei grupelor Ligii Campionilor cu victorii pe linie. Problemele de la combinatul Oltchim si climatul financiar nesigur a produs ruptura in parcursul de regularitate al echipei de handbal si fisurile nu au intarziat sa apara.

Oltchim a pierdut acasa cu Ferencvaros dupa un meci care a ridicat multe semne de intrebare cu privire la disponibilitatea in special a jucatoarelor straine de a da totul pe teren si a culminat cu esecul de la Ljubljana.

Citeste articolul complet pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.