Antrenorul formatiei italiene Inter Milano, Andrea Stramaccioni, a declarat, miercuri, ca a pregatit meciul cu CFR Cluj in cele mai mici detalii.

"CFR Cluj vine din Liga Campionilor, a fost capabila sa castige pe Old Trafford si doar cei care nu o cunosc pot subestima aceasta echipa. A pierdut cativa jucatori in perioada de mercato, dar ramane o formatie periculoasa. Noi nu vom comite aceasta greseala: am pregatit meciul in cele mai mici detalii si vom iesi pe teren concentrati la maxim pentru ca intalnim un adversar periculos. Respect CFR si pe antrenorul acestei echipe, face treaba foarte buna", a declarat Stramaccioni, potrivit prosport.ro.

De asemenea, tehnicianul a precizat ca fundasul roman Cristi Chivu nu a fost convocat pentru aceasta partida, deoarece nu este complet refacut.

Meciul Inter Milano - CFR Cluj, din prima mansa a 16-imilor de finala ale Europa League, se va disputa joi, de la ora 22:05.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.