Antrenorul formatiei Ajax Amsterdam, Frank de Boer, a declarat ca echipa sa este favorita in meciul cu Steaua, din prima mansa a 16-milor de finala ale Europa League.

"Suntem cu certitudine favoriti, chiar daca Steaua este o echipa buna, care are in componenta multi jucatori tineri. Nu degeaba au zece puncte avans fata de locul doi in campionat. Noi trebuie sa ne facem jocul nostru, nu vom subestima Steaua", a declarat De Boer, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, Ricardo van Rhijn a afirmat ca jucatorii formatiei la care joaca nu se gandesc decat la victorie in meciul cu Steaua.

"Meciul cu Steaua este important, vrem sa jucam cat mai mult pe trei fronturi: campionat, Cupa si Liga Europa. Nu ne gandim decat la victorie in meciul de joi, este de datoria noastra s-o obtinem", a declarat fundasul echipei olandeze.

Meciul Ajax Amsterdam - Steaua, din 16-imile de finala ale Europa League, se va disputa joi, de la 22:05, pe Amsterdam ArenA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.