Fostul actionar al FC Dinamo Cristian Borcea a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca ziarul patronat de omul de afaceri Ionut Negoita, cu care se afla in conflict, prezinta in mod tendentios ancheta autoritatior americane desfasurata la restaurantul sau din Miami.

Borcea spune ca asociatii sai au sesizat FBI dupa ce au fost anuntati de catre reprezentantii unei banci ca au aparut nereguli in efectuarea unor plati cu carduri bancare in retaurantul "La Vendetta" pe care acesta il detine.

"Am discutat cu asociatii mei in aceasta dimineata pentru a avea toate detaliile acestui subiect prezentat tendentios in ziarul lui Ionut Negoita. In primul rand, sa stie toata lumea, eu nu ma implic in managementul restaurantului, nu am vreo functie de conducere! De acest lucru se ocupa asociatii mei. Restaurantul a fost declarat cel mai bun din Hollywood (n.r. - statul Florida), iar meritul le apartine asociatilor mei. Daca existau nereguli, restaurantul nu ar mai fi fost premiat, nu mai functiona, iar asociatii mei ar fi dat socoteala, va dati seama! Mai departe, pentru a informa corect opinia publica, reprezentantii unei banci ne-au anuntat ca au aparut unele nereguli cand s-au efectuat unele plati cu carduri bancare in restaurantul nostru. Asa cum este normal, am sesizat imediat organele abilitate pentru a fi deschisa o ancheta. Din punctul meu de vedere este un subiect prezentat cu rautate din motive lesne de inteles. Nu ma ocup cu astfel de lucruri, toate afacerile mele sunt in conformitate cu legile", a afirmat Borcea.

In replica, Ionut Negoita a declarat pentru MEDIAFAX ca nu are nicio implicare in demersul jurnalistic efectuat la ziarul pe care il patroneaza: "Eu de o saptamana sunt in Franta, la schi, nu am nicio treaba cu asta. Eu ii las pe jurnalisti sa isi faca treaba asa cum stiu ei. Daca aveam ceva de spus despre Borcea o faceam, asa cum am mai facut-o. E un subiect jurnalistic, iar daca domnul Borcea are ceva de lamurit, sa o faca. Eu i-am intrebat pe ziaristi daca totul e obiectiv si fundamentat si mi-au spus ca da. De asta exista presa, asta e rolul ei".

Citeste si: Tepele lui Borcea, anchetate de FBI


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.