In luna decembrie au iesit la iveala escrocheriile facute in restaurantul lui Cristi Borcea, din Miami.

Sorin Marica, sotul artistei Andreea Spatar, si Ion Aron, un roman stabilit in America, s-au trezit cu conturile goale dupa ce au platit cu cardul la restaurantul fostului actionar dinamovist. Intre timp, mai multi pagubiti au depus plangeri, ancheta fiind preluata de FBI.

„Am fost de cateva ori la restaurantul lui Borcea si pentru plata consumatiei am folosit cardul de credit. Cand m-am uitat apoi pe extrasul de cont, am vazut ca-mi lipsesc din cont putin peste 1.000 de dolari. (...) Am fost contactat de agentii FBI pentru o declaratie. Ei mi-au spus ca au primit mai multe plangeri de la clientii restaurantului din Florida, patronat de Borcea, si au deschis o ancheta pentru frauda bancara. Se pare ca toti clientii care au folosit cardul in acel local au fost pagubiti prin sustragerea frauduloasa a unor sume importante din conturi. Preventiv, mi-am inchis cardul folosit la restaurantul lui Borcea”, a povestit o sursa pentru ziarulring.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.