Steaua a reusit sa invinga, joi seara, pe Slovan Bratislava, scor 3-1, in penultimul amical sustinut de ros-albastri in turneul de pregatire din Antalya. Leandro Tatu, Adi Popa si Mihai Costea si-au pus amprenta decisiv asupra acestui rezultat pozitiv.

Brazilianul Leandro Tatu a incheiat un prim sfert de ora sub zodia echilibrului cu o lovitura de cap excelent plasata, 1-0, dupa centrarea impecabila din flancul drept a lui Andrei Prepelita. Steaua nu a cedat initiativa, iar Alex Chipciu putea sa dubleze avantajul ros-albastrilor cu un sut din marginea careului.

In careul opus, slovacii au apasat pe pedala de acceleratie, iar Mamadou Bagayoko l-a gasit perfect pe Lester Peltier, cel care a punctat pentru 1-1 cu un “lat” din apropiere, fara sperante pentru tanarul Valentin Cojocaru, despre care s-a vorbit in aceste zile cum ca ar fi suscitat interesul lui Internazionale Milano in vederea unui eventual transfer in Italia.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.