Social 31 August 2019 23:17
Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) a initiat sambata dupa-amiaza o operatiune de salvare pe mare, in zona costiera a plajei din statiunea Olimp, fiind cautat un barbat despre care martorii spun ca nu a mai iesit la mal dupa ce si-a salvat cei doi copii de la inec, informeaza ISU Dobrogea.

Conform sursei citate, pe o plaja din statiunea Olimp, au intervenit sambata, in jurul orei 17,30, echipajele a doua ambulante SMURD, dupa ce salvatorii au fost anuntati in legatura cu un caz de inec.

''Doua persoane au fost scoase din mare constiente, colaborante, fiind vorba despre doi copii care au fost salvati de la inec de tatal lor. Acesta a intrat dupa ei ca sa-i ajute, dar el nu a mai reusit sa iasa la mal. Marea este foarte agitata si valurile sunt foarte mari, iar barbatul disparut este cautat, in momentul de fata, de o ambarcatiune a ARSVOM'', informeaza purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, Anca Chirita.

Pe litoral, de doua zile, marea este agitata cu valuri mari si curenti puternici la tarm. In cursul zilei de vineri au fost inregistrate sase cazuri de deces prin inec, pe plajele din Mamaia, Eforie si Olimp, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.