Social 14 Iunie 2018 10:59
Un tanar in varsta de 22 de ani din Petrosani a murit dupa ce a cazut de la etajul zece al blocului in care locuia. Acesta incerca sa se salveze dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc.

Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, un incendiu a izbucnit intr-un apartament al unui bloc cu zece etaje din Petrosani, iar proprietarul locuintei, un barbat de 22 de ani, care locuia singur in apartament ar fi incercat sa se salveze si a cazut de la fereastra.

"In cursul noptii, pompierii Detasamentului Petrosani au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit intr-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de pe strada Aviatorilor din Petrosani. Ajunsi la locul desfasurarii incendiului, pompierii militari au constatat ca focul se manifesta intr-o camera, iar in fata blocului se afla o victima decedata, cel mai probabil in urma traumatismelor suferite prin cadere de la inaltime.

Pompierii au stins rapid incendiul care se manifesta la obiectele textile si materialul lemnos dintr-o camera dupa care au tras concluzia ca, cel mai probabil, focul s-a initiat de la o tigara aprinsa. In operatiuni au fost implicate doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor de la Detasamentul de Pompieri Petrosani”, au transmis reprezentantii ISU Hunedoara, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.