Social 13 Iunie 2018 09:59
O fata de 12 ani si parintii ei au murit in propria casa, in Gorj. Cei trei au fost gasiti de un vecin, care a spart usa apartamentului la insistentele bunicii fetei care s-a ingrijorat ca nu ii raspundea nimeni la telefon. A fost deschisa o ancheta pentru a se stabili cauzele care au dus la decesul celor trei.

Incidentul s-a petrecut in orasul Rovinari, unde fetita de 12 ani, impreuna cu mama si tatal ei au fost gasiti inconstienti in casa. Desi fata a fost transportata la spital, medicii nu au mai putut sa o salveze. De asemenea, nici manevrele de resuscitare efectuate parintilor nu au avut succes.

Vecinii familiei au iesit in strada de teama uni explozii, insa nu au fost identificate scurgeri de gaze.

Exista monoxid de carbon in interiorul incaperii. Nu au fost defectiuni la nicio instalatie de gaze. Au fost sigilate. Din discutiile cu cei de la Distrigaz, nu au existat improvizatii”, a declarat Stanciu Stanciu, purtator de cuvant ISU Gorj.

Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si fac cercetari pentru a afla cum s-a petrecut tragedia, potrivit Digi24.

Sursa foto: Facebook Dana Florentina Buruga


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.