Social 11 Iunie 2018 16:41 de Clara Vacaru
Nepotul regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, care se va casatori religios in septembrie cu Alina Binder, a declarat, luni, la Alba Iulia, ca i-a adresat o scrisoare Custodelui Coroanei, Margareta, in care a intrebat-o pe matusa sa daca accepta sa fie nasa sa la nunta, transmite Agerpres.

"Saptamana trecuta, am scris o scrisoare catre matusa mea, principesa Margareta, si am intrebat-o daca ne-ar face onoarea sa fie nasa si unchiul meu (principele Radu n.r.) sa fie nasul nostru la nunta. Astept un raspuns acum. Sper ca vor accepta. Ar fi o mare onoare pentru noi si o sa fim foarte fericiti daca ei vor accepta. Si toata familia", a afirmat nepotul regelui Mihai.

Nunta va avea loc in 30 septembrie la Sinaia, cununia religioasa urmand sa fie oficiata la biserica Sf. Ilie.

Nicolae Medforth - Mills a precizat ca va avea invitati la nunta din 13 tari, printre care ambasadori si membri ai unor familii regale.

"Avem prieteni de peste tot din lume, cred ca din 13 tari, si o sa avem ambasadori, personalitati din corpul diplomatic si familiile regale", a spus acesta.

Intrebat daca are emotii, el a afirmat ca "inca nu", dar ca este "sigur" ca in septembrie o sa fie "mult mai emotionat".

"Oricum este un moment foarte fericit pentru noi si abia asteptam sa sarbatorim impreuna cu familia si prietenii nostri", a declarat Nicolae Medforth - Mills.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.