Social 10 Iunie 2018 20:20 de Clara Vacaru
Aproape 2.000 de oameni s-au adunat duminica, in Piata Victoriei la protestul ”Tara arde! Romania nu e de vanzare”.

Protestatarii sufla in vuvuzele si poarta pancarte cu mesaje precum: "Uniti salvam Rosia Montana"; "Resetare nu schimbare", "Nu ne scoateti din sarite. Rosia Montana".

Ei poarta steaguri tricolore si ale Uniunii Europene si scandeaza lozinci precum "PSD, ciuma rosie", "Hotii, hotii", "Cuib de hoti si mafioti".

La eveniment este prezent si senatorul USR Mihai Gotiu. "Am venit din foarte multe motive, am venit pentru Justitie, dar Justitie in mod real, am venit pentru Rosia Montana, pentru care am fost in strada foarte multi ani, (...) pentru ceea ce s-a intamplat si in aceasta saptamana in Parlament cu votarea Fondului Suveran, care inseamna un nou atac la viitorul Romaniei. (...) Sunt foarte multe motive de a protesta si de a fi alaturi de cetatenii care isi cunosc drepturile si care in mod liber, fara sa fie convocati pe liste, fara alte presiuni, doar datorita propriei constiinte, vin aici sa-si spuna punctul de vedere si sa ceara stoparea atacurilor asupra Justitiei si o viata si un viitor mai bun pentru Romania", a precizat, pentru AGERPRES, Gotiu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.