Social 9 Iunie 2018 15:15 de Clara Vacaru
PNTCD sustine mitingul impotriva abuzurilor, a scris pe Facebook liderul formatiunii, Aurelian Pavelescu, anuntand ca va conduce o delegatie a partidului la aceasta manifestatie.

"Aceasta nu este o simpla alegere politica, ci o obligatie. PNTCD nu poate accepta vreodata statul politienesc, folosirea catuselor pentru eliminarea adversarilor politici si a oamenilor incomozi, controlul puterii de stat prin mijloace ilegitime. Primul principiu constitutiv al partidului, enuntat de Iuliu Maniu este "Democratia desavarsita", ceea ce nu se poate ignora. Altfel, PNTCD ar insemna sa-si nege propria sa menire. PNTCD nu poate alege nici calea "tacerii", pentru ca in intreaga lui existenta partidul a ales calea luptei, refuzand sa consimta la nedreptati prefacandu-se ca nu exista ("Cine tace, consimte")", a postat Pavelescu.

El se declara "dezamagit ca PNL, celalalt partid istoric, a ales sa fie aparatorul statului paralel, abuziv, de sorginte stalinista, din simple ratiuni electorale, sperand ca aceste mecanisme ale catuselor si santajului ii va propulsa spre castigarea alegerilor din anii viitori".

"O asemenea complicitate nu poate fi scuzata. (...) Sper ca ceva nou sa se intample in Romania. Inainte de toate, partidele politice, eliberate de sub teroarea, dar si promisiunile statului paralel, sa se reintoarca la oameni si la popor. (...) Chem la acest miting pe toti aceia care cred in principiile si valorile PNTCD!", este mesajul lui Aurelian Pavelescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.