Social 6 Iunie 2018 14:46 de Clara Vacaru
Redactia site-ului de satira si umor Times New Roman a fost anuntata, miercuri, ca in timpul mitingului PSD din Piata Victoriei tot blocul in care functioneaza nu va avea curent.

In caz ca nu stiati, noi avem redactia in Piata Victoriei, intr-o cladire corporatista cu perspectiva buna spre Piata. Si tocmai am fost anuntati ca sambata, incepand cu 18:00, se ia complet curentul in cladire pentru 3-4 ore. Tot sambata, dar de la 20:00, e mitingul pesedistilor. Coincidenta? Sau asa incepe dictatura?”, a anuntat TNR pe pagina de Facebook.

Mesajul primit de membrii redactiei a fost: „Intreruperea va fi totala, adica nici generatorul diesel nu va functiona in perioada mentionata mai sus”, potrivit paginii de Facebook a Times New Roman.


Mitingul organizat de PSD va avea loc in 9 iunie de la ora 20:00, in Piata Victoriei, si va avea ca tema apararea democratiei si a statului de drept, a afirmat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, liderul partidului, Liviu Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.