Social 3 Iunie 2018 14:00
Autoritatile giurgiuvene au prins barbat care a furat un autovehicul sub amenintarea cutitului, politistii fiind nevoiti chiar sa traga mai multe focuri de arma in pneuri.

"Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu au fost sesizati de un barbat din municipiul Zimnicea, judetul Teleorman, ca sub amenintarea unui cutit i-a fost sustras autoturismul de o catre o persoana necunoscuta, dintr-o statie de carburanti, din municipiul Giurgiu.

Imediat dupa preluarea apelului au fost alertate echipajele din teren iar autoturismul sustras a fost identificat de politistii aflati in serviciu pe Drumul National 61, care au efectuat semnale regulamentare de oprire ce au fost ignorate de catre conducatorul auto.

Politistii au plecat in urmarirea acestuia iar in localitatea Bucsani au executat sase focuri de arma in pneurile autoturismului, fortandu-l sa opreasca in localitatea Dealu, judetul Giurgiu, unde s-a procedat la imobilizarea si incatusarea conducatorului auto.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoarea de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat si a refuzat sa fie condus la o unitate spitaliceasca in vederea recoltarii de probe biologice pentru stabilirea alcoolemie", se arata intr-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Dupa mai multe investigatii s-a stabilit ca tanarul in varsta de 35 de ani, care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a profitat de faptul ca proprietarul a plecat de langa masina aflata in statia de carburanti si a determinat celalat pasager din masina sa coboare sub amenintarea unui cutit. Tocmai cand incerca sa plece a revenit si proprietarul autoturismului pe care, de asemenea, l-a amenintat ca il va taia, reusind astfel sa fuga cu masina.

"In cauza a fost intocmit un dosar penal si se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie calificata si refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Barbatul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Giurgiu cu propuneri corespunzatoare si s-a luat masura arestarii preventive pe o perioada de 30 de zile",
mentioneaza sursa citata.

Citeste si:
O pensionară din Brăila sună cel puțin o dată pe oră la 112
O pensionară din Brăila sună...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.