Social 2 Iunie 2018 11:14
Dupa ce a postat un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Copilului pe Facebook, fostul premier Mihai Tudose a fost intrebat de un internaut daca intr-adevar el este cel care scrie pe reteaia de socializare, raspunsul fostului sef al Guvernului fiind unul ironic la adresa liderului social-democrat Liviu Dragnea, scrie digi24.ro.

Mihai Tudose a postat un mesaj pe Facebook de Ziua Copilului: "Indiferent de varsta, fiecare om pastreaza in adancul sufletului o mica parte a copilului care a fost candva. La multi ani tuturor copiilor!".

Comentariile nu au intarziat sa apara, unul dintre internauti intrebandu-l daca el este cel care posteaza pe reteaua de socializare: "Sa fac o gluma. Chiar dvs sunteti cel care postati, ori este cineva care o face in numele dvs.? Cine stie... poate aveti ceva mici de dat si dvs. Eu aduc mustarul".

Rapsunsul fostului prim-ministru a fost: "Si cum ar trebui sa dovedesc ca sunt eu cel care posteaza...? Apropo de gluma cu micii, ar trebui sa pun tot o poza cu Dragnea in masina? O zi frumoasa, la multi ani!", facand aluzie la momentul la momentul in care presedintele PSD a castigat un pariu cu un internaut postand un selfie in masina pentru a demonstra ca isi scrie singur postarile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.