Social 26 Mai 2018 11:13 de Clara Vacaru
Kit Harington si Rose Leslie, doi actori din distributia serialului de televiziune "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor"), se vor casatori luna viitoare in Scotia, informeaza Press Association.

Casatoria celor doua staruri de televiziune va avea loc pe 23 iunie, potrivit unui anunt publicat de Oficiul de stare civila din Huntly, o localitate din comitatul Aberdeenshire.

Cei doi actori - care s-au cunoscut in 2012 in timpul filmarilor de la acest popular serial TV - au interpretat un cuplu de indragostiti in "Game of Thrones", Jon Snow si Ygritte.

Kit Harington si Rose Leslie si-au anuntat logodna in 2017 prin intermediul unui anunt oficial publicat in The Times.

La doi ani dupa ce s-au cunoscut, Rose Leslie, in varsta de 31 de ani, a parasit serialul "Urzeala Tronurilor", in timp ce Kit Harington, in varsta tot de 31 de ani, a devenit interpretul unuia dintre cele mai populare personaje din acest show TV si a aparut in fiecare episod al productiei.

Intr-un interviu acordat pentru L'Uomo Vogue, Kit Harington a spus ca i-a fost foarte usor sa se indragosteasca de Rose Leslie, iar cea mai frumoasa amintire a lui despre filmarile de la "Game of Thrones" reprezinta momentul in care a cunoscut-o pe viitoarea lui partenera de viata, in Islanda, in 2012.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.