Social 22 Mai 2018 17:53 de Clara Vacaru
Un barbat s-a urcat pe un panou publicitar in Piata Unirii si protesteaza cu ajutorul unei portavoci. La fata locului au sosit mai multi politisti si doua echipaje de ambulante.
"Este vorba despre o persoana in varsta cu o portavoce. La fata locului au fost detasate doua echipaje, o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov si o ambulanta apartinand Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti - Ilfov. Evenimentul a fost sesizat in jurul pranzului", a declarat Adrian Marin, purtator de cuvant al ISUBIF.

Reprezentantii Politiei Capitalei sunt pregatiti pentru a pune la dispozitie un negociator in cazul in care protestatarul solicita dialog. Barbatul se afla in evidentele Politiei Capitalei, iar, conform unor surse judiciare, a mai protestat din pricina faptului ca ar avea de incasat o suma de bani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.