Social 22 Mai 2018 17:56
Invitatii care au asistat la nunta printului Harry cu Meghan Markle au primit saculeti din panza avand in interior diferite obiecte, iar unii dintre acestia au obtinut pe acestea suma de 1.000 de lire (1.141 de euro) la o licitatie pe internet, relateaza marti cotidianele spaniole La Vanguardia si AB.

In interiorul lor se afla libretul cu serviciul religios, un pachet de biscuiti, un banut de ciocolata, o sticla cu apa, un magnet si un bon cu discount de 20% la magazinul de suveniruri al castelului Windsor.

Potrivit postului britanic BBC, licitatiile se desfasoara pe portalul eBay unde sunt oferiti acesti saculeti care au initialele "HM" brodate pe panza. "Nu pierde aceasta oportunitate unica in viata de a pune mana pe o bucatica din istorie adevarata", se arata intr-una din aceste licitatii care se desfasoara online.

Saculetii din panza au fost primiti cadou de cei 2.640 de invitati care au urmarit nunta din gradina castelului, nu si de cei 600 de invitati care au ocupat locuri in capela St. George.

Printre cei 2.640 de invitati s-au aflat 200 de membri ai organizatiilor caritabile copatronate de cuplul regal, 100 de copii din scolile locale, 610 rezidenti ai localitatii Windsor si 530 de angajati ai Coroanei britanice.

Au completat lista 1.200 de cetateni simpli veniti din toate colturile Marii Britanii care au urmarit ceremonia de pe ecranele uriase amplasate in spatiile verzi ale fortaretei construita in secolul XI.

Printre cei 600 de invitati care au ocupat un loc in biserica s-au aflat numeroase celebritati din lumea spectacolului, precum George Clooney si sotia sa Ama Clooney, sau vedete din lumea sportului, precum fostul jucator de fotbal David Beckham si sotia sa Victoria sau tenismena Serena Williams, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.