Social 20 Mai 2018 11:00
Dupa ce a impresionat cu o rochie de mireasa extrem de simpla, cu maneci lungi, creatie Givenchy, pentru nunta sa de sambata cu printul Harry, pentru petrecerea de seara Meghan Markle a optat pentru o tinuta la fel de spectaculoasa. Astfel, ea a renuntat la rochia de mireasa de o eleganta extrema, in favoarea uneia sexy, pe gat, cu spatele gol si fara maneci, care ii pune in evidenta silueta supla.
Tinuta pe care Meghan Markle a purtat-o la petrecerea de seara a fost din matase si satin, semnata de Stella McCartney. Aceasta a fost accesorizata cu pantofi Aquazurra si un inel cu un diamant turcoaz urias, care i-a apartinut mamei printului Harry, printesa Diana. Si mirele si-a schimbat uniforma cu un elegant costum negru si camasa alba.


Dupa receptia oferita de regina Elisabeta a Marii Britanii, ducele si ducesa de Sussex au parasit Castelul Windsor intr-un Jaguar decapotabil din 1968, condus de Harry, pentru a ajunge la receptia restransa gazduita de printul Charles si Camilla Parker Bowles la Frogmore House, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.