Social 17 Mai 2018 12:44
Wiener Privatklinik (WPK), unul dintre cele mai mari spitale private austriece, organizeaza in data de 18 mai, in Bucuresti, un seminar gratuit dedicat pacientilor oncologici romani, cu tema “Metode inovatoare de diagnostic si tratament al cancerului in 2018”.

Invitatii evenimentului sunt 7 experti de renume international, inclusiv reputatul oncolog Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, care vor vorbi despre noutatile de ultima ora in tratamentul afectiunilor maligne. Anul trecut WPK a tratat 630 de pacienti romani, dintre care 60% s-au adresat spitalului pentru terapiile inovatoare impotriva cancerului – imunoterapia si terapia personalizata tintita.

Evenimentul va fi prezidat de Dr. Prim. Walter Ebm, CEO Wiener Privatklinik, medic primar medicina interna, cu supraspecializare in cardiologie si de Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, unul dintre cei mai apreciati experti la nivel european in oncologie, imunoterapie si tratamentul personalizat al cancerului, medic coordonator al Centrului de Excelenta in Oncologie al Wiener Privatklinik. Alti vorbitori vor fi:

  • Prof. Univ. Dr. Béla Teleky, specialist in chirurgie si chirurgie vasculara, sef adjunct al Departamentului de Chirurgie Generala, Spitalul Universitar din Viena;
  • Prof. Univ. Dr. Christian Kratzik, medic specialist in tratarea cancerului urologic;
  • Prof. Univ. Dr. Martha Hoffmann, expert in medicina nucleara in cadrul Centrului de Radiologie Wiener Privatklinik;
  • Prof. Univ. Dr. Florian Fitzal, seful Centrului de Sanatate a Sanului (Breast Health Center), Spitalul Sister of Mercy, Linz;
  • Dr. Christiane Thallinger, expert in dermatologie si in managementul efectelor secundare ale tratamentului cancerului.

Ce subiecte vor fi dezbatute

Potrivit unui comunicat remis 9am, in cadrul seminarului, specialistii vor dezbate subiecte precum: rolul medicinei nucleare in tratamentul cancerului, imunoterapia, medicina de precizie si unde se intersecteaza cele doua discipline, diagnosticarea si tratamentul chirurgical al cancerului de san, tratamentul chirurgical al cancerului colorectal, tratamentul cancerului urologic si al cancerului de prostata si managementul efectelor secundare dermatologice ale terapiei cancerului. Fiecare prezentare va fi urmata de o sesiune de Q&A, in care medicii vor raspunde la intrebarile pacientilor.

Wiener Privatklinik detine un Centru de Excelenta in Oncologie (WPK Cancer Center) care are capacitatea de a aborda multidisciplinar si individualizat toate tipurile de cancer in diferite stadii, oferind pacientilor doua dintre cele mai moderne terapii utilizate la nivel mondial: terapia personalizata tintita si imunoterapia oncologica. Diagnosticul final este emis de catre o Comisie Interdisciplinara de experti in Oncologie, Genetica si Biologie Moleculara (Tumor Board), care analizeaza caracteristicile moleculare si individuale ale mutatiilor ADN-ului celulelor tumorale si ale celulelor sanatoase. Echipa WPK Cancer Center este formata din peste 30 de experti cu inalta specializare, incluzand oncologi, hematologi, chirurgi, specialisti in medicina nucleara, geneticieni, dar si alte specialitati medicale conexe. Acestia monitorizeaza progresul tratamentului si contracareaza orice potentiale efecte adverse.

Citeste si:
Despre Cloud PACS: cum pot utiliza medicii această tehnologie în...
Despre Cloud PACS: cum pot...

Pentru inscrierea la seminarul gratuit, completati formularul disponibil pe: www.wpk.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.