Social 16 Mai 2018 10:42
Un militar in varsta de 24 de ani din judetul Arges s-a inecat in mare in municipiul Constanta.

Politia din Constanta a confirmat marti dupa-amiza decesul unui tanar de 24 de ani, pe plaja Trei Papuci din municipiul Constanta. Acesta era cadru militar din Pitesti, avand gradul de sublocotenent in cadrul Batalionului de Infanterie Marina din Babadag, relateaza Statul Major al Fortelor Navale (SMFN).

Medicii Serviciului de Ambulanta Judetean au fost solicitati sa intervina pentru a salva viata tanarului, insa acestia au declarat decesul, dupa cateva incercari nereusite de resuscitare, potrivit stirileprotv.ro.

"Din primele cercetari se pare ca este vorba de un cadru militar. Barbatul a fost scos inconstient din apa de catre un tanar practicant de kiting care se afla in zona si a fost alertat de strigatele de ajutor ale victimei. Sportivul a sunat la 112, iar cadrele medicale sosite pe plaja au initiat procedurile de resuscitare", transmite IPJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.