Social 15 Mai 2018 16:32 de Clara Vacaru
Fostul comentator sportiv Cristian Topescu a fost a murit marti, la varsta de 81 de ani.

In urma cu o saptamana, Cristian Topescu a fost internat de urgenta la Spitalul Elias. El suferea de mai multe afectiuni cronice, printre care si diabet.

Fostul comentator sportiv, licentiat al Institutului de Educatie Fizica si Sport (1970), Topescu a avut si un mandat de senator de Bucuresti, in urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008, scrie Digi24.

Intre anii 1964-2004, Cristian Topescu a lucrat ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor sef sport, director general adjunct TVR.

In luna martie a anului 2017, presedintele Klaus Iohannis i-a acordat lui Cristian Topescu Ordinul „Steaua Romaniei”. Cristian Topescu a mai primit Ordinul Meritul Sportiv, Ordinul Olimpic Colanul de Aur si Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler. De asemenea, in urma unui decret semnat de presedintele Romaniei in octombrie 2016, colonelul in retragere Cristian Topescu a fost avansat la gradul de general de brigada.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.