Social 14 Mai 2018 16:26
Un tanar de 23 de ani din Drobeta Turnu Severin si-a ucis tatal cu 20 de lovituri de cutit, dupa ce mama acestuia a plecat de acasa, la cumparaturi. Baiatul este cunoscut ca avand probleme psihice.

Tanarul de 23 de ani si-a injunghiat mortal tatal, in varsta de 54 de ani. El avea cu probleme psihice si a fost internat in intrecut la spitalul de boli psihice de la Gataia, din judetul Timis.

Cu doua saptamani in urma, tanarul s-a externat si a plecat in Danemarca, insa parintii au fost ingrijorati cu privire la sanatatea mintala a acestuia, deoarece si-a intrerupt tratamentul, si l-au adus inapoi acasa.

Luni, inainte de ora pranzului, mama baiatului a plecat de acasa pentru a merge la cumparaturi, iar la intoarcere aceasta si-a auzit fiul strigand si si-a gasit sotul injunghiat, dar inca in viata. Femeia a sunat imediat la numarul de urgente 112, insa pana au ajuns medicii si politistii, barbatul a decedat.

Potrivit martorilor, barbatul a fost injunghiat de catre fiul sau cu 20 de lovituri de cutit, relateaza news.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.