Social 14 Mai 2018 15:05
Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de ploi pentru 23 de judete.

Incepand de marti de la ora 12:00 pana miercuri la ora 16:00, "in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse care vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, izolat cu aspect de vijelie si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi frecvent 15...25 l/mp", se arata in informarea meteorologica.

De asemenea, de marti de la ora 18:00 pana miercuri la ora 09:00, "in Oltenia, Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei, vestul si nordul Munteniei si in zona de munte a Banatului si Crisanei va ploua torential, iar cantitatile de apa vor depasi 30 l/mp si izolat 50…60 l/mp", anunta meteorologii.

Vizate sunt Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Salaj, Cluj, Mures, Suceava, Bihor (partial), Arad (partial), Timis (partial), Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov, Prahova (partial), Dambovita (partial), Arges, Olt, Dolj, Gorj, Valcea, Mehedinti si Caras-Severin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.