Social 14 Mai 2018 11:00
Barbatul in varsta de 61 de ani care a fost atacat de doi tineri cu o substanta periculoasa, posibil acid sulfuric, risca sa-si piarda vederea definitiv.

Doctorii informeaza ca barbatul a suferit arsuri chimice care i-au afectat partial vederea la nivelul ambilor ochi.

"Pacientul are vederea partial afectata. Vede in proportie de 20 - 40 la suta. El este internat in Sectia de Oftalmologie, unde a primit tratament de specialitate si este tinut sub observatie. Luam in calcul ca acesta sa fie trecut pe lista de asteptare pentru transplant de cornee", a sustinut prof.dr. Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU-SMURD Iasi, citata de hotnews.ro.

Incidentul a avut loc intr-un bloc din localitatea Vladeni, Iasi, suspecti fiind doi tineri care au disparut dupa comiterea faptei.

Din primele cercetari a reiesit ca doi tineri cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani au batut la usa barbatului, care a fost atacat de indata ce a deschis usa, cu o substanta periculoasa, posibil acid sulfuric, au anuntat autoritatile, care au tinut sa precizeze ca tinerii au fugit imediat.

Una dintre ipoteze este cea potrivit careia tinerii ar fi cautat o fata care s-ar fi ascuns in apartamentul victimei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.