Social 10 Mai 2018 17:34 de Clara Vacaru
Femeia din municipiul Lupeni, judetul Hunedoara, care si-a injunghiat mortal fiul, sunand apoi la 112 si anuntand comiterea crimei, va fi cercetata sub control judiciar, decizia fiind luata de magistratii Tribunalului Hunedoara, dupa ce procurorii au cerut arestarea preventiva.

Potrivit deciziei luate joi de judecatorii de la Tribunalul Hunedoara, femeia de 58 de ani care s-a autodenuntat dupa ce si-a injunghiat mortal fiul va fi cercetata sub control judiciar.

Procurorii cerusera ca femeia sa fie arestata preventiv, scrie News.ro.

Femeia in varsta de 58 de ani din municipiul Lupeni care si-a injunghiat mortal fiul in varsta de 35 de ani si si-a anuntat fapta la 12 ore de la comiterea crimei fusese retinuta pentru 24 de ore.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.