Cativa muncitori ai unei firme care se ocupa de restaurarea unor strazi din Braila au fost filmati in timp ce turnau asfalt intr-o balta, fara sa suspecteze macar ca ar fi ceva in neregula. Muncitorii nu au fost deranjati nici macar de comentariile oamenilor care s-au strans la fata locului.

Incidentul a fost filmat de catre un barbat care trecea pe strada respectiva, unde un grup de muncitori arunca mixtura asfaltica direct in gropile pline cu apa. Omul a inceput sa le faca observatie muncitorilor, spunandu-le ca fac treaba de mantuiala pe banii contribuabililor, insa nimic nu ii face pe acestia sa reactioneze.

Inregistrarea video a fost postata ulterior pe retelele de socializare si a starnit reactii aprinse din partea celor care au vizionat-o. Primarul Brailei, Marian Dragomir, a reactionat la scurt timp, solicitand concedierea de urgenta a muncitorilor.

"Acum cateva minute i-am solicitat proprietarului Micatis sa ii dea afara pe idiotii care puneau frizura asfaltica intr-o groapa plina cu apa pe o strada. Nu ma intereseaza ca este firma lui si sunt angajatii lui, cand afecteaza imaginea unui oras prin lucrari in bataie de joc. Solicit celor de la tehnic si dirigintelui de santier sa urmareasca permanent lucrarile si sa nu mai permita astfel de prostii. Normal ca nu se plateste asa ceva. Proprietarul Micatis mi-a transmis faptul ca respectivii nu au respectat procedura si normativele si vor fi dati afara de la societatea lui pentru a nu se mai intampla astfel de evenimente. Le multumesc celor care mi-au dat posibilitatea sa iau masuri concrete”, a scris edilul, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.