Social 10 Mai 2018 11:01
Potrivit purtatoarei de cuvant a Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Brasov, Gabriela Dinu, o persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, in noaptea de miercuri spre joi dupa ce tractorul in care se aflau s-a rasturnat in afara carosabilului, la o diferenta de nivel de circa cinci metri, pe DC 21, intre localitatile Ungra si Daisoara.


In noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 00.45, un barbat de 34 de ani din judetul Brasov care a condus un tractor pe DC 21, dinspre Ungra spre Daisoara, la km 5+900, drum in panta si curba la dreapta, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a iesit in afara partii carosabile si s-a rasturnat in stanga sensului de mers, la o diferenta de nivel de aproximativ cinci metri. In urma accidentului a rezultat decesul conducatorului auto si ranirea a patru barbati cu varste cuprinse intre 17 si 23 de ani, toti din judetul Brasov. Ranitii au fost transportati la unitati medicale pentru ingrijiri, doi dintre ei ramanand internati″⁣, a mentionat reprezentanta IPJ Brasov.

Potrivit acesteia, in urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca barbatul in varsta de 34 de ani nu avea permis de conducere, iar tractorul nu era inmatriculat. In acest moment s-a deschis un dosar penal, iar ancheta este inca in derulare, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.