Incredibil 9 Mai 2018 14:57
Un tanar in varsta de 26 de ani a fost retinut pentru 30 de zile dupa ce a violat un baiat de 12 ani intr-o rulota parcata in sectorul 3 din Capitala.

"La 7 mai, imediat dupa miezul noptii, prin apel 112, Sectia 12 Politie a fost sesizata de un baiat de 12 ani ca a fost violat de un barbat cunoscut intamplator. Grupa operativa a sectiei de politie si politistii de ordine si siguranta publica s-au mobilizat imediat si au demarat investigatiile. Pe baza descrierii oferite de minor au reusit depistarea unui barbat, de 26 de ani, pe care l au condus la audieri", se arata intr-un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti (DGPMB).

"Acesta, in seara de 6 mai, dupa ora 23:00, a intrat in dialog cu un barbat fara adapost, iar cel din urma, dupa ce a intrat impreuna cu minorul in rulota unde se instalase baiatul, prin violenta l-ar fi constrans sa intretina relatii sexuale", mai mentioneaza sursa citata, potrivit libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.