Social 4 Mai 2018 12:01
Un copil din localitatea ieseana Balteni, in varsta de 10, ani a cazut intr-un canal din care nu a mai putut sa iasa si a murit inecat, informeaza SMURD Iasi.

Medicul echipajului de prim ajutor care a fost la fata locului a incercat fara succes sa resusciteze copilul, a spus Diana Cimpoesu, coordonatorul SMURD Iasi, pentru Agerpres.

"Medicul a efectuat timp de o ora manevrele de resuscitare, fara succes insa. S-a declarat decesul", a mai precizat coordonatorul SMURD Iasi.

Acesta provine dintr-o familie nevoiasa, cu inca 4 frati. Mama acestuia este insarcinata iar tatal este plecat in strainatate la munca. Marorii spun ca baiatul ar fi iesit la joaca impreuna cu alti copii si a incercat sa traverseze apa canalului pentru a ajunge pe celalalt mal, insa nu a reusit. Copilul a fost scos din apa de un altul, in varsta de 15 ani, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.