Social 1 Mai 2018 16:31
Potrivit unui comunicat de presa al IJSU, scafandrii militari din cadrul Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au recuperat, dupa aproximativ 13 ore de cautari, trupul neinsufletit al unui barbat care plecase luni la pescuit pe lacul Oltina.

Trupul neinsufletit al pescarului a fost descoperit la o adancime de aproximativ 4 metri, pe fundul mlastinos al lacului Oltina, in aceeasi zona unde se aflau si plasele instalate de acesta.

Potrivit ISU Constanta, barbatul ar fi plecat la pescuit luni in jurul orei 18.00, iar serviciile de interventie au fost anuntate pe parcursul noptii ca acesta nu s-a mai intors acasa, scrie Romaniatv.net.

"A plecat in cautarea lui un echipaj de la Detasamentul Cernavoda cu o barca pneumatica. Nu a fost gasit, iar astazi dimineata au plecat scafandri pentru a continua cautarile", arata sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.