Social 1 Mai 2018 13:03
Politistii actioneaza pentru fluidizarea si monitorizarea traficului rutier, astfel incat intoarcerea acasa, dupa minivacanta de 1 Mai, sa se faca in siguranta. Iata care sunt recomandarile autoritatilor.

"Va recomandam sa conduceti fara bruscarea comenzilor vehiculelor si sa efectuati fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare.

Evitati efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc a fi periculoase.

Circulati cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor concrete din trafic, in special cand se circula in coloana. De asemenea, pentru un plus de siguranta, se impune si marirea distantei in mers intre vehicule.

In conditiile unui trafic aglomerat sau a aparitiei blocajelor rutiere, pastrati-va calmul, nu blocati intersectiile si nu va angajati in depasirea unei coloane de autovehicule.

Conducatorii auto incepatori trebuie sa evite, pe cat posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distante mari, data fiind experienta redusa si riscul implicarii in evenimente rutiere.

Toti ocupantii autovehiculelor trebuie sa utilizeze centura de siguranta!

Traversarea drumului public trebuie facuta de pietoni numai prin locurile marcate corespunzator, dupa o temeinica asigurare si sa evite pe cat posibil deplasarea pe partea carosabila", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.