Un trecator a reusit sa salveze trei persoane, avand in vedere ca flacarile de la o anexa situata la trei metri de locuinta putea sa aprinda si casa.

Incidentul a avut loc in localitatea Pangarati

"La fata locului s-au deplasat 12 subofiteri cu doua autospeciale si o ambulanta SMURD, constatand ca ardea violent o anexa locuibila, temperatura degajata ducand deja la degradarea unor elemente ale fatadei casei cu mansarda, aflata la trei metri. Pompierii au stins incendiul, a carui cauza probabila de producere este un scurtcircuit produs la o lada frigorifica. De mentionat este faptul ca apelantul a trezit cele trei persoane aflate in locuinta, dupa ce a anuntat incendiul prin 112, si a incercat, impreuna cu proprietarul, sa stinga incendiul cu galeti cu apa, pana la sosirea pompierilor", a declarat locotenentul Andrei Grancea, citat de stirileprotv.ro.

Acoperisul anexei a fost distrus, doua geamuri, balconul din lemn, izolatia din polistiren si o terasa de circa sase metri patrati au fost degradate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.