O fetita in varsta de patru ani a ajuns duminica la Spitalul Judetean din Miercurea Ciuc dupa ce s-a intoxicat cu marijuana. Reprezentantii Politiei Harghita spun ca fetita mancase o prajitura pe a carei eticheta era specificat ca are in componenta marijuana si care provenea din Olanda, relateaza News.ro.

Fetitei de patru ani i s-a facut rau si a fost dusa de parinti la spital, unde medicii au stabilit ca, cel mai probabil, a suferit o intoxicatie cu marijuana.

Fetita a ramas internata in unitatea medicala si va ramane sub supravegherea medicilor.

Parintii le-au povestit politistilor ca fetita a mancat o prajitura care avea printre ingrediente si marijuana, fiind specificat pe eticheta. Prajitura provine din Olanda, unde este permisa comercializarea unor astfel de produse.

Conform sursei citate, politistii fac verificari pentru a stabili daca parintii stiau ca prajitura contine marijuana, cum au intrat in posesia ei si cine i-a dat-o fetitei sa o manance.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.