Carmen Dan a anuntat sambata, la Mamaia, ca in aceasta vara, in statiunile de pe litoral vor fi facute teste antidrog, ea precizand ca angajatii MAI vor actiona atat preventiv, cat si in interventii directe de combatere a consumului si traficului de droguri.
"Discutam mai devreme, atat la Prefectura, unde am avut o intalnire cu structurile, cat si in sediul Politiei Mamaia, ca este intr-adevar un risc a carui evaluare incepe sa ingrijoreze, motiv pentru care in perioada urmatoare vom fi mult mai atenti si mult mai motivati sa actionam atat pe latura preventiva, pentru ca pana la urma asta trebuie sa fie reactia pe care trebuie sa o aiba angajatii Ministerului de Interne in abordarea proactiva a problematicii, dar si pe segmentul de interventie. Este o zona in care intr-adevar traficul si consumul de droguri reprezinta un risc si aici ma refer la toata zona afectata litoralului romanesc, vom fi foarte atenti. Vreau sa inteleaga cetatenii ca suntem determinati sa actionam" - a spus Carmen Dan.

Intrebata de jurnalisti daca in acest sezon estival vor fi facute teste antidrog pe litoral, ministrul Afacerilor Interne a raspuns: "Vor exista, bineinteles"!


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.