Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat sambata, la Mamaia, in cadrul unei vizite de lucru, ca premierul Viorica Dancila nu are niciun motiv sa-si depuna demisia, asa cum i-a solicitat presedintele Klaus Iohannis, avand in vedere ca "toata lumea a constatat ca domnul presedinte a avut o suparare".

"Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat asta. Ce vreau sa asigur este ca primul-ministru, dar ca si Guvernul, pentru ca pana la urma obiectivul nostru major este sa ducem la indeplinire, cu orice risc, programul de guvernare, intotdeauna a avut deschidere si si-a dorit intotdeauna ca intre Guvern si Administratia Prezidentiala sa existe comunicare si colaborare institutionala. Nu vorbim de oameni, vorbim de institutii. Nu cred ca ar trebui sa uitam lucrul acesta", a afirmat Carmen Dan.

Intrebata de jurnalisti daca premierul Dancila ar trebui sa-si inainteze demisia din Guvern in urma solicitarii presedintelui Iohannis, Carmen Dan a raspuns: "Nu, bineinteles ca nu!".

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a solicitat acesteia sa isi prezinte demisia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.