Cel mai mare targ de handmade si design din Bucuresti se intoarce cu forte proaspete si iz de primavara! Pe 5 si 6 mai, ne scuturam de frig si ne dam intalnire cu spuma creatorilor romani in spatiul extins al Impact Hub Bucuresti din Timpuri Noi Square, Cladirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00.

Asa cum ne-a obisnuit de 11 editii incoace, Dichisar este mult mai mult decat un targ: este un weekend relaxat petrecut intre prieteni, alaturi de care te bucuri de fun, food si shopping alternativ. Muzica este aleasa pe spranceana, iar bunatatile te tenteaza la fiecare pas.

Mai multe detalii pe evenimentul Facebook.

Peste 90 dintre cei mai iscusiti creatori romani

Editia Dichisar de Martisor a ridicat stacheta pentru targurile de profil, reunind sub acelasi acoperis un numar record de tineri artisti romani asa ca nici #maiDichisar nu se putea lasa mai prejos: peste 90 de artizani talentati asteapta cu drag si emotii sa isi faca cunoscute creatiile catre intreaga comunitate. Join the fun si hai sa ii primim cum se cuvine!

Brunch & Coffee de weekend cu toti prietenii

Daca e weekend, alarma e oprita si ai dat skip la micul dejun, nu-i nimic. #maiDichisar te asteapta cu un brunch de zile mari oferit de Trofic, iar Origo prepara cafea de specialitate pe care o poti savura in tihna alaturi de prieteni si alti iubitori de creativitate 100% romaneasca.

Tarte decadente, ciocolata ca-n filme si alte delicii fara rusine

Ca si cum dieta nu ne este suficient testata, la #maiDichisar te poti infrupta din bunatati pe tot parcursul weekendului. Asta desigur, ca sa ai energie pentru shopping :)

Participa pe Facebook pentru a afla noutati
https://www.facebook.com/events/415951298863883/

*** Despre seria de evenimente #Dichisar
Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle. Incepand din 2018, este cel mai mare targ de design si handmade din Romania, gazduind creatiile a peste 90 de creatori la fiecare editie.

Citeste si:
Alege cercei handmade care să te scoată în evidență
Alege cercei handmade care să...

*** Despre organizatori – Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu 200 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 10 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 1 800 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca ambasador al handmade-ului autohton.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.