In timpul unei altercatii petrecute miercuri seara in Judetul Ilfov, un om a fost ranit. Cele doua persoane implicate, un sofer de taxi si pasagerul acestuia sunt cautati de Politia din Ilfov dupa ce ar fi incercat sa forteze bariera de la iesirea dintr-un cartier rezidential de la marginea Bucurestiului.
Totul a pornit de la insistentele celor doi de a forta o bariera ce se poate deschide doar de locatarii complexului cu o telecomanda. In timpul altercatiei, administratorul blocului a fost ranit, insa starea victimei este stabila.

"Intr-un complex din Chiajna a avut loc o altercatie intre mai multe persoane necunoscute. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie care a constatat faptul ca doua persoane necunoscute ar fi agresat un barbat de 34 de ani din Bucuresti, agresorii nemaifiind prezenti la momentul sosirii politistilor. Victima a fost transportata la o unitate spitaliceasca din Bucuresti pentru ingrijiri. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Cercetarile continua pentru identificarea autorilor si pentru stabilirea tuturor imprejurarilor care au dus la producerea evenimentului“, a declarat reprezentantul IPJ Ilfov, Ciprian Romanescu, pentru Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.