Politistii l-au prins pe barbatul care a incercat sa agreseze sexual doua fetite, in varsta de 8, respectiv 5 ani, in scara unui bloc din judetul Vaslui. Individul in varsta de 33 de ani iesise recent din inchisoare, unde a stat 8 ani pentru viol. 

Din cercetari, se pare ca barbatul locuia in acelasi cartier cu fetitele.

Purtatorul de cuvant la IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghita, a anuntat ca "in urma cercetarilor efectuate in cauza de politistii vasluieni, s-a reusit identificarea autorului actiunii in persoana unui barbat din Municipiul Husi care a fost si retinut".

Duminica, individul le-a urmarit pret de cateva minute, iar cand cele doua minore au ramas singure, s-a apropiat de ele si a incercat sa le agreseze sexual.

"Individul se uita la mine, eu ma uitam la el, mi s-a parut ca era putin agitat si eu nu l-am bagat in seama", a declarat bunicul uneia dintre fetite, potrivit Digi24.

Minora de 8 ani este cea care a reusit sa fuga din mainile barbatului si sa o salveze si pe cealalta.

"Asta mai mare a trecut pe sub mana lui si a tras-o si pe aia mica si a scapat", a declarat bunica uneia dintre minore.

"Mi-a spus ca ii este frica. Copil de 5 ani. Si acum daca stai de vorba cu ele au acel sentiment de frica. Groaznic. Ele trebuie duse la psiholog, altfel nu pot sa treaca peste asta. E o trauma pentru ele", sustine mama uneia dintre fetite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.