Un barbat de 59 de ani a murit, luni, in urma unui accident rutier produs pe centura Capitalei, in zona Popesti-Leordeni, la km 23, a anuntat IPJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, la fata locului a intervenit si o echipa de descarcerare.

Masina condusa de barbatul de 59 de ani, o Dacia Logan, a patruns pe contrasens si a lovit frontal un tir. Soferul autocamionului s-a constatat ca avea alcoolemie zero, scrie Agerpres.

Potrivit Infotrafic, soferul autoturismului a efectuat o depasire neregulamentara si a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune frontala cu autocamionul care circula regulamentar.

Circulatia rutiera este oprita pe sensul de mers Pantelimon - autostrada A2 si se circula pe celalalt fir, alternativ. Valorile de trafic sunt ridicate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.