Un barbat in varsta de 42 de ani a fost arestat preventiv pentru talharie calificata dupa ce a patruns a intr-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, jefuindu-i pe locatari.

Potrivit unor surse judidiare ar fi vorba despre Travis Plesan, zis "Rumburak", barbatul "fiind cunoscut cu preocupari de natura infractionala, atat in tara, cat si in strainatate".

Cercetarile ar fi inceput pe data de 10 aprilie cand politistii Sectiei 14 au primit o sesizare in jurul orei 04:30, conform careia "un barbat necunoscut a patruns in apartament si, sub amenintarea cutitului, l-a deposedat pe el si pe prietena sa de o suma de bani si de un caine de rasa".

Barbatul a fost indentificat si prins pe raza judetului Dolj, scrie digi24.ro.

"Cercetarile sunt continuate de catre subunitatea de politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata, cu cel in cauza in stare de arest preventiv"
, mentioneaza politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.