Un barbat si-a ucis mama si a injunghiat o vecina, iar apoi a incendiat locuinta si a incercat sa se sinucida. Tragedia s-a petrecut comuna Brastavatu, judetul Olt

Un barbat in varsta de 46 de ani si-a ucis mama de 72 de ani dupa care a incendiat casa acesteia. A mers la o vecina de 66 de ani pe care a injunghiat-o si apoi a incercat sa se sinucida, provocandu-si mai multe rani in zona gatului si abdomenului.

"La interventie s-au deplasat doua echipaje de Ambulanta, care au gasit o femeie in varsta de 72 de ani, decedata, prezentand plagi injunghiate si fiind incendiata. De la fata locului echipajele medicale au preluat o femeie de 66 de ani, vecina cu persoana gasita decedata. Ea prezenta doua plagi injunghiate paravertebral stang si drept. Aceasta femeie este o persoana care avea dificultati de deplasare. Ea a fost gasita in stare critica, dar constienta si a fost transportata la un spital din municipiul Craiova. Tot de la fata locului, echipajele medicale au preluat si un barbat care prezenta plagii injunghiate la nivelul abdomenului si gatului. El era constient, a fost transportat la camera de primiri urgente a Spitalului Caracal", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Olt, Alina Duminica.

In cauza se efectueaza cercetari pentru omor si tentativa de omor, noteaza stirileprotv.ro.

"Echipa operativa a IPJ Olt a fost prezenta la fata locului si, in urma primelor cercetari, a reiesit ca sunt suspiciuni de omor si tentativa de omor, iar cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Olt", a mentionat Alexandra Dicu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.