Politistii Directiei de Investigatii Criminale, din Inspectoratul General al Politiei Romane, au depistat vineri un cetatean egiptean cautat de politistii din Franta, pentru complicitate la omor.

"In urma cercetarilor desfasurate de politistii Serviciului Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale, cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana, a fost depistat, pe raza municipiului Bucuresti, un cetatean egiptean, de 56 de ani, urmarit international, pentru comiterea infractiunii de complicitate la omor.

In fapt, la data de 14 decembrie 2014, el ar fi comunicat celor trei cetateni romani, cercetati in aceeasi cauza, pentru comiterea infractiunii de omor prin impuscare, ora si adresa unde poate fi gasita persoana vatamata.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore si va fi condus la Curtea de Apel Bucuresti, pentru derularea procedurii de predare catre autoritatile franceze.

In activitati au fost angrenati si luptatorii S.I.A.S.", se arata intr-un comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.