Un barbat de 31 de ani a fost retinut de procurori si urmeaza sa fie propus pentru arestare preventiva dupa ce politistii au descoperit, in locuintele sale, peste 13 kg de cannabis, precum si droguri de mare risc.

"La data de 12 aprilie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT Arad, au efectuat doua perchezitii domiciliare pe raza municipiului Arad si a localitatii Lipova, la locuintele unui barbat, de 31 de ani. In urma perchezitiilor au fost indisponibilizate 13,447 kg de cannabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de Ketamina, 26,70 de grame de substanta alba pulverulenta", informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR.

In baza probatoriului administrat, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc si mare risc.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.